FYSIOTERAPI

Fysioterapeutisk behandling med dig i fokus - hos os tager vi os god tid!


Fysioterapien har til formål at få kroppen til at fungere optimalt og herigennem skabe øget livskvalitet. Fysioterapi anvendes, når kroppens funktionsevne er påvirket. Det kan fx være i forbindelse med en skade, efter en operation eller smerter i kroppen. Dette kan påvirke vores bevægelsesevne, som er afgørende for, at vi kan fungere i dagligdagen eller til vores sport.


Hos STÆRK har vi en aktiv tilgang til fysioterapien. Vi integrerer den nyeste viden og bestræber os på, at vi i samarbejde opnår dine mål for behandlingsforløbet. Hos os tager vi os god tid - vi tager udgangspunkt i dine forventninger og behov samt din aktuelle situation og skræddersyer et personligt behandlingsforløb. 

 

Du behøver ikke en henvsining fra din læge for at kunne få en tid hos os. STÆRK har ikke overenskomst med Den Offentlige Sygesikring, derfor gives der ikke tilskud fra det offentlige. Sygeforsikringen Danmark giver tilskud til fysioterapi uden henvisning. Nogle sygeforsikringer/sundhedsforsikringer betaler behandlingen, selvom fysioterapeuten ikke har et ydernummer, mens andre giver et tilskud tilbehandlingen. Har du en sådan forsikring, så kontakt dit forsikringsselskab.


Priser: Første konsultation (60 min.): 500 kr. Følgende behandlinger (30 min.) pr. gang: 300 kr. Alt er inkluderet i prisen - ingen tillægsydelser!

 

Copyright @ 2020. All Rights Reserved STÆRK - Fysioterapeutisk Træningsklinik ApS. CVR 40979115.