KONTAKT OS


SKAL DU VÆRE MED TIL STÆRKTræning? Vi har løbende opstart!Brug kontaktformularen for at booke dit træningsforløb - herefter kontakter vi dig. Har du brug for hjælp til din booking, eller er du i tvivl om, hvilket hold, der passer bedst til dig? Send os en mail på info@staerk-fys.dk. Vi står klar til at hjælpe dig!


KONTAKTFORMULAR
Book dit træningsforløb her

 
 
 
STÆRKKvinde
STÆRKMand
STÆRKEfterfødsel
STÆRKSenior
STÆRKFysioPilates
STÆRKVirksomhed
Personlig genoptræning
 
 
 
 

Find os her


STÆRK har et 200 m² træningsområde og et hyggeligt loungeområde, hvor du kan tage en gratis kop kaffe/the. Kom ned og se vores flotte faciliteter efter aftale eller i forbindelse med en træning. Vi har gratis parkering lige foran indgangen.

Telefonåbningstider: 

Mandage, onsdage og fredage kl. 9-12

- Du er altid velkommen til at ringe eller sende en sms. Er vi ikke ved telefonen, så læg en besked, så vil vi ringe tilbage.


DET MED STORT - når du har booket dit træningsforløb


Du har 14 dages fortrydelsesret efter din booking, herefter er din booking bindende. Det er muligt at sælge eller videregive sin plads til en anden.


Udeblivelse fra en træning kan ikke erstattes. Bliver du syg, eller er du forhindret i at deltage i en træning, skal der meldes afbud (SMS eller mail) inden kl. 9.00 samme dag som din træning ligger - så får du din træning på et senere tidspunkt.


Skulle din fysioterapeut blive forhindret gennemføres undervisningen af en af vores andre kompetente fysioterapeuter.


Tilmelding efter første-til-mølle princippet. Er dit ønskede hold fyldt vil vi forsøge at finde et alternativ.