STÆRK Senior

Træning for vores seniorer


Denne holdtræning henvender sig til senioren som ønsker en sjov, varierende og effektiv træning med andre jævnaldrende i trygge omgivelser.


STÆRKSenior er et træningsforløb på 8 eller 16 uger, hvor du træner 1-2 gange om ugen på et lille lukket hold (max 4-7 deltagere). Træningen indeholder forskellige konditions-, balance-, koordinations- og styrkeøvelser. Indholdet er aldrig koreografi eller sværere øvelser, således det er nemt at udføre for alle. Alle er velkomne uanset træningserfaring og niveau. Træningen bliver individuelt tilpasset, så alle kan være med


STÆRKSenior træner hver onsdag kl. 14-15.15 og fredag kl. 12.30-13.45. 


Brokker kroppen sig indimellem? Har du skader eller skavanker? Du er stadig velkommen til at deltage - vi tager os godt af dig! Holdet varetagtes af vores fysioterapeut Anders. Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud til træningen, når der er indikation for fysioterapeutisk behandling.

Skal du være med? Vi har løbende opstart på holdene!

 


Onsdage kl. 14-15.15 (m. Anders)

Fredage kl. 12.30-13.45 (m. Anders)

KONTAKTFORMULAR
Book dit træningsforløb her

 
 
 
STÆRKKvinde
STÆRKMand
STÆRKSenior
STÆRKSmertefri
STÆRKVirksomhed
Personlig genoptræning
 
 
 
 


DET MED STORT - når du har booket dit træningsforløb


Du har 14 dages fortrydelsesret efter din booking, herefter er din booking bindende. Det er muligt at sælge eller videregive sin plads til en anden.


Udeblivelse fra en træning kan ikke erstattes. Bliver du syg, eller er du forhindret i at deltage i en træning, skal der meldes afbud (SMS eller mail) inden kl. 9.00 samme dag som din træning ligger - så får du din træning på et senere tidspunkt.


Skulle din fysioterapeut blive forhindret gennemføres undervisningen af en af vores andre kompetente fysioterapeuter.


Tilmelding efter først-til-mølle-princippet. Er dit ønskede hold fyldt vil vi forsøge at finde et alternativ.