Træning og bevægelse med professionel vejledning i trygge rammer

Denne holdtræning henvender sig til senioren som ønsker en sjov, varierende og effektiv træning med andre jævnaldrende i trygge omgivelser. Din træner er uddannet fysioterapeut.


STÆRKSenior er individuelt tilpasset træning i trygge rammer på et lille lukket hold (max 4-7 deltagere). Træningen indeholder forskellige konditions-, balance-, koordinations- og styrkeøvelser. Alle er velkomne uanset smertehistorik, træningserfaring og niveau. Træningen bliver individuelt tilpasset, så alle kan være med. 


Inden opstart vil du have en gratis og uforpligtende konsultation med din fysioterapeut, hvor I snakker om målsætning, smertehistorik, træningserfaring, eventuelle skader mm. Her finder I sammen ud af, hvordan dit forløb skal skræddersyes, så det passer bedst til dig og dine behov.


Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud til træningen, når der er indikation for fysioterapeutisk behandling.

Skal du være med? Vi har løbende opstart på holdene!

 


Onsdage kl. 14-15.15

Fredage kl. 12.30-13.45 

KONTAKTFORMULAR
Book dit træningsforløb her

 
 
 
STÆRKKvinde
STÆRKMand
STÆRKSenior
STÆRKSmertefri
STÆRKVirksomhed
Personlig genoptræning
 
 
 
 


DET MED STORT - når du har booket dit forløb


Du har 14 dages fortrydelsesret efter din booking, herefter er din booking bindende. Det er muligt at sælge eller videregive sin plads til en anden.


Udeblivelse fra en træning kan ikke erstattes. Bliver du syg, eller er du forhindret i at deltage i en træning, skal der meldes afbud (SMS eller mail) inden kl. 9.00 samme dag som din træning ligger - så får du din træning på et senere tidspunkt.


Skulle din fysioterapeut blive forhindret gennemføres undervisningen af en af vores andre kompetente fysioterapeuter.


Tilmelding efter først-til-mølle-princippet. Er dit ønskede hold fyldt vil vi forsøge at finde et alternativ.