STÆRK FysioPilates

FysioPilates for krop og sind


Muskelbalance, kropskontrol, bevægelseskvalitet og fordybelse. Styrk kroppen med en kombination af FysioPilates og funktionel træning.


FysioPilates er anvendeligt for alle – uanset diagnose, træningstilstand, kropsvægt osv. Det er en skånsom træning der kan tilpasses alle, både patienten med mange smerter og den aktive sportsudøver. FysioPilates er det bedste fra pilates-træning, bearbejdet og anvendt fysioterapeutisk. Træningen målrettes individuelt og inddrager hele kroppen og hele mennesket, og instruktøren guider i åndedræt, bevægelse og opspænd undervejs.


Der kan være mange formål med at træne FysioPilates. Nogle af de mest oplagte er:

  • at forebygge, mindske eller eliminere smerter og funktionsforstyrrelser.
  • at medvirke til at mindske unødig spænding og fysisk og psykisk stress.
  • at igangsætte fysisk aktivitet i trygge rammer.


I STÆRK er en times FysioPilates opdelt i to dele. Første del af timen udøves øvelser fra FysioPilates-konceptet. I den anden del af timen fokuseres der på funktionelle træningsøvelser med frivægte, hvor øvelser og intensitet tilpasses den enkeltes niveau. Der vil højest være 4-5 personer på dette hold.


Holdet varetages af vores fysioterapeut Anna, som er uddannet og har bestået eksamen i konceptet FysioPilates. Hver søndag har du mulighed for selvtræning med dit eget træningsprogram, hvor der vil være en fysioterapeut til stede. 


Skal du være med? Vi har løbende opstart på holdene!

 


Mandage kl. 15.30-16.30

Fredage kl. 14.15-15.15