STÆRK FysioPilates

FysioPilates for krop og sind


Muskelbalance, kropskontrol, bevægelseskvalitet og fordybelse. Styrk kroppen med en kombination af FysioPilates og funktionel træning.


FysioPilates er anvendeligt for alle – uanset diagnose, træningstilstand, kropsvægt osv. Det er en skånsom træning der kan tilpasses alle, både patienten med mange smerter og den aktive sportsudøver. FysioPilates er det bedste fra pilates-træning, bearbejdet og anvendt fysioterapeutisk. Træningen målrettes individuelt og inddrager hele kroppen og hele mennesket, og instruktøren guider i åndedræt, bevægelse og opspænd undervejs.


Der kan være mange formål med at træne FysioPilates. Nogle af de mest oplagte er:

  • at forebygge, mindske eller eliminere smerter og funktionsforstyrrelser.
  • at medvirke til at mindske unødig spænding og fysisk og psykisk stress.
  • at igangsætte fysisk aktivitet i trygge rammer.


I STÆRK er en times FysioPilates opdelt i to dele. Første del af timen udøves øvelser fra FysioPilates-konceptet. I den anden del af timen fokuseres der på funktionelle træningsøvelser med frivægte, hvor øvelser og intensitet tilpasses den enkeltes niveau. Der vil højest være 4 personer på dette hold.


Holdet varetages af vores fysioterapeut Anna, som er uddannet og har bestået eksamen i konceptet FysioPilates. Hver søndag har du mulighed for selvtræning med dit eget træningsprogram, hvor der vil være en fysioterapeut til stede (NB! Selvtræning midlertidigt lukket pga. covid-19!).


Skal du være med? Vi har løbende opstart på holdene!

 


Mandage kl. 15.30-16.30

Fredage kl. 14.15-15.15