FYSIOTERAPI

Fysioterapeutisk behandling med dig i fokus - hos os tager vi os god tid!


Fysioterapien har til formål at få kroppen til at fungere optimalt og herigennem skabe øget livskvalitet. Fysioterapi anvendes, når kroppens funktionsevne er påvirket. Det kan fx være i forbindelse med en skade, efter en operation eller smerter i kroppen. Dette kan påvirke vores bevægelsesevne, som er afgørende for, at vi kan fungere i dagligdagen eller til vores sport.


Hos STÆRK har vi en aktiv tilgang til fysioterapien. Vi integrerer den nyeste viden og bestræber os på, at vi i samarbejde opnår dine mål for behandlingsforløbet. Hos os tager vi os god tid - vi tager udgangspunkt i dine forventninger og behov samt din aktuelle situation og skræddersyer et personligt behandlingsforløb. 

 

Du behøver ikke en henvisning fra din læge for at kunne få en tid hos os. Priserne er de samme uanset om du har en lægehenvisning eller ej. Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud til fysioterapi uden henvisning. Nogle sygeforsikringer/sundhedsforsikringer betaler behandlingen, mens andre giver et tilskud til behandlingen. Har du en sådan forsikring, så kontakt dit forsikringsselskab. Med en sundhedsforsikring eller ulykkesforsikring skal du selv betale for behandlingen i første omgang. Du skal derefter søge refusion ved dit forsikringsselskab.Kontakt os på mail info@staerk-fys.dk eller telefon +45 22665453

for at booke en tid eller benyt "online booking".