STÆRK Kvinde

Holdet for alle kvinder - vi har plads til dig!

Har du en drøm om at blive stærkere og forbedre din kondition? Ønsker du skadesforebyggende træning eller superviseret genoptræning med fysioterapeut? Vi står klar til at hjælpe dig! Holdet er for dig der ønsker at dygtiggøre dig i en effektiv træningsform. Alle er velkomne uanset træningsniveau.


Inden dit forløb vil du have en konsultation med din fysioterapeut, hvor I snakker om målsætning, motivation, træningserfaring, eventuelle skader mm. Her finder I sammen ud af, hvordan dit forløb skal skræddersyes, så det passer bedst til dig og dine behov.


Træningen foregår på små lukkede hold med max 5-6 deltagere. Træningen er individuelt tilpasset, så alle kan være med. Vi sørger for motiverende træninger, hvor vi hver gang kommer hele kroppen igennem. På forløbet giver vi dig en motiverende træningsrutine og uddanner dig i de allerbedste øvelser, så du kan opnå dine mål. Uanset alder, størrelse, træningserfaring og udgangspunkt er holdet for dig - vi sørger for at udfordre dig på netop dit niveau.


STÆRKKvinde ligger i hverdagene. Holdene varetages af vores fysioterapeut Anna. Hver søndag har du mulighed for selvtræning med dit eget træningsprogram, hvor der vil være en fysioterapeut til stede (NB! Selvtræning midlertidigt lukket pga. covid-19!).Skal du være med? Vi har løbende opstart på holdene!

 

Vælg mellem:

Mandage kl. 17-18 (m Anna)

Mandage kl. 18-19 (m. Anna)

Onsdage kl. 17-18 (m. Anna)

Onsdage kl. 18-19 (m. Anna)

Fredage kl. 15.30-16.30 (m. Anna)