STÆRKKvinde

Holdet for alle kvinder

Har du en drøm om at blive stærkere? Forbedre din kondition? Vægttab? Skadesforebyggende træning eller måske genoptræning? Vi står klar til at hjælpe dig! Holdet er for dig der ønsker at dygtiggøre dig i en effektiv træningsform. Alle er velkomne uanset træningsniveau.


På STÆRKKvinde træner du 2 x ugentligt i 8 uger med din fysioterapeut. Inden forløbet vil du have en konsultation med din fysioterapeut, hvor I snakker om målsætning, motivation, træningserfaring mm.


Træningen er individuelt tilpasset, så alle kan være med. Vi sørger for motiverende træninger, hvor vi hver gang kommer hele kroppen igennem. På forløbet giver vi dig en motiverende træningsrutine og uddanner dig i de allerbedste øvelser, så du kan opnå dine mål. Uanset alder, størrelse, træningserfaring og udgangspunkt er holdet for dig - vi sørger for at udfordre dig på netop dit niveau.


STÆRKKvinde ligger mandage, onsdage og fredage. Holdene varetages af vores fysioterapeut Anna. Sofie har STÆRKKvinde tirsdage og torsdage - opstart i september.

Dette får du, når du træner på STÆRKKvinde:  • 1-2 x ugentlige træninger i 8 uger med din fysioterapeut på lukket hold (max 8 deltagere)
  • Konsultation med fysioterapeut inden opstart af forløbet
  • Kaffe på kanden
  • Lækre træningsfaciliteter med udstyr af højeste kvalitet
  • 15% på fremtidige forløb hos STÆRK + Tag en ven med og SPAR 10% ekstra
  • 15% på fysioterapi-behandlingPRIS 8 UGER: 2495,- (2 x træninger/ugen) 1295,- (1 x træning/ugen)
Skal du være med? Vi har løbende opstart på holdene!

 


Mandage og onsdage kl. 17.00-18.00

Mandage og onsdage kl. 18.00-19.00

Onsdage og fredage kl. 15.30-16.30

Tirsdage og torsdage kl. 17.00-18.00

Copyright @ 2020. All Rights Reserved STÆRK - Fysioterapeutisk Træningsklinik ApS. CVR 40979115.