Træning og bevægelse med professionel vejledning i trygge rammer

Individuelt tilpasset træning med din fysioterapeut i trygge rammer.

Vi hjælper dig til at kunne mestre dine smerter på en hensigtsmæssig måde. Under træningen indfører vi gradvist bevægelser og øvelser med den rigtige dosering og timing. Målet kan være at genvinde muligheden for at leve et frit liv med mere fysisk aktivitet, færre bekymringer og smerter.


Inden dit forløb vil du have en konsultation med din fysioterapeut, hvor I snakker om målsætning, smertehistorik, træningserfaring, eventuelle skader mm. Her finder I sammen ud af, hvordan dit forløb skal skræddersyes, så det passer bedst til dig og dine behov.


Træningen foregår på små lukkede hold med max 4-7 deltagere. Træningen er individuelt tilpasset, så alle kan være med. Vi sørger for motiverende træninger, hvor vi hver gang kommer hele kroppen igennem. På forløbet giver vi dig en motiverende træningsrutine og uddanner dig i de allerbedste øvelser til dig, så du kan opnå dine mål. Uanset skadeshistorik, alder og størrelse, træningserfaring og udgangspunkt er holdet for dig - vi sørger for at udfordre dig på netop dit niveau.


Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud til træningen, når der er indikation for fysioterapeutisk behandling.


Skal du være med? Vi har løbende opstart på holdene!

 


Mandage kl. 10.30-11.30

Mandage kl. 17-18 

Mandage kl. 18-19

Tirsdage kl. 16-17 

Onsdage kl. 17-18

Onsdage kl. 18-19

Torsdage kl. 10.30-11.30

Torsdage kl. 16-17 

Fredage kl. 15.30-16.30

KONTAKTFORMULAR
Book dit træningsforløb her

 
 
 
STÆRKKvinde
STÆRKMand
STÆRKSmertefri
Personlig genoptræning
 
 
 
 


DET MED STORT - når du har booket dit forløb


Du har 14 dages fortrydelsesret efter din booking, herefter er din booking bindende. Det er muligt at sælge eller videregive sin plads til en anden.


Udeblivelse fra en træning kan ikke erstattes. Bliver du syg, eller er du forhindret i at deltage i en træning, skal der meldes afbud (SMS eller mail) inden kl. 9.00 samme dag som din træning ligger - så får du din træning på et senere tidspunkt.


Skulle din fysioterapeut blive forhindret gennemføres undervisningen af en af vores andre kompetente fysioterapeuter.


Tilmelding efter først-til-mølle-princippet. Er dit ønskede hold fyldt vil vi forsøge at finde et alternativ.