Træning og bevægelse med professionel vejledning i trygge rammer

Individuelt tilpasset træning med din fysioterapeut i trygge rammer.

Vi hjælper dig til at kunne mestre dine smerter på en hensigtsmæssig måde. Under træningen indfører vi gradvist bevægelser og øvelser med den rigtige dosering og timing. Målet kan være at genvinde muligheden for at leve et frit liv med mere fysisk aktivitet, færre bekymringer og smerter.

 

På STÆRKMand træner du på et lille lukket hold en eller to gange ugentligt. Holdet er for alle mænd, der vil udfordres og trænes. Øvelserne veksler fra gang til gang og gradueres individuelt, så vi alle kan være med. Du lærer de bedste træningsøvelser til dig og træner hele kroppen hver gang.

 

Inden opstart vil du have en konsultation med din fysioterapeut, hvor I snakker om målsætning, smertehistorik, træningserfaring, eventuelle skader mm. Her finder I sammen ud af, hvordan dit forløb skal skræddersyes, så det passer bedst til dig og dine behov. Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud til træningen, når der er indikation for fysioterapeutisk behandling.

Skal du være med? Vi har løbende opstart på holdene!

 


Mandage kl. 16-17 

Onsdage kl. 16-17

Onsdage kl. 19-20 

Fredage kl. 16.30-17.30

KONTAKTFORMULAR
Book dit træningsforløb her

 
 
 
STÆRKKvinde
STÆRKMand
STÆRKSmertefri
Personlig genoptræning
 
 
 
 


DET MED STORT - når du har booket dit forløb


Du har 14 dages fortrydelsesret efter din booking, herefter er din booking bindende. Det er muligt at sælge eller videregive sin plads til en anden.


Udeblivelse fra en træning kan ikke erstattes. Bliver du syg, eller er du forhindret i at deltage i en træning, skal der meldes afbud (SMS eller mail) inden kl. 9.00 samme dag som din træning ligger - så får du din træning på et senere tidspunkt.


Skulle din fysioterapeut blive forhindret gennemføres undervisningen af en af vores andre kompetente fysioterapeuter.


Tilmelding efter først-til-mølle-princippet. Er dit ønskede hold fyldt vil vi forsøge at finde et alternativ.