Personlig genoptræning

Personlig genoptræning med professionel vejledning i trygge rammer

Har du brug for genoptræning eller skadesforebyggende træning? Vores fysioterapeuter står klar til at hjælpe dig med moderne og evidensbaseret træning og behandling med vedvarende resultater.


I STÆRK tilbyder vi 1-1 træning med en af vores fysioterapeuter. Her har du muligheden for at træne alene med din fysioterapeut i trygge rammer. Inden træningen vil dig og din fysioterapeut mødes til en uforpligtende konsultation, hvor I bl.a. snakker om din skadeshistorik og smerter, aktivitetsniveau, mål og behov. Hvis det findes relevant, vil konsultationen indebære fysioterapeutiske tests mm.


Et forløb med personlig genoptræning kan sammensættes på flere måder - alt efter hvad dine behov og ønsker er. Kontakt os for yderligere information.  Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud til træningen, når der er indikation for fysioterapeutisk behandling.Er det noget for dig?

 

Vi står klar til at hjælpe dig med dine mål. Kontakt os så finder vi den perfekte løsning for dig.

KONTAKTFORMULAR
Book dit træningsforløb her

 
 
 
STÆRKKvinde
STÆRKMand
STÆRKSenior
STÆRKSmertefri
STÆRKVirksomhed
Personlig genoptræning
 
 
 
 


DET MED STORT - når du har booket dit træningsforløb


Du har 14 dages fortrydelsesret efter din booking, herefter er din booking bindende. Det er muligt at sælge eller videregive sin plads til en anden.


Udeblivelse fra en træning kan ikke erstattes. Bliver du syg, eller er du forhindret i at deltage i en træning, skal der meldes afbud (SMS eller mail) inden kl. 9.00 samme dag som din træning ligger - så får du din træning på et senere tidspunkt.


Skulle din fysioterapeut blive forhindret gennemføres undervisningen af en af vores andre kompetente fysioterapeuter.


Tilmelding efter først-til-mølle-princippet. Er dit ønskede hold fyldt vil vi forsøge at finde et alternativ.